Over mij

Een klein stukje over mij en het waarom van deze blog. 

Ik ben een vrouw van 29 jaar. Ben ik een absolute naai-pro? Nee, absoluut niet. Heb ik de meest dure opleidingen gevolgd om iets in elkaar te kunnen zetten? Nee, hoor, verre van dat. Ik heb besloten te willen leren naaien en ben het eens gaan proberen. 

Zo komen we ook meteen bij de reden voor deze blog. Ik vond dat er veel te weinig info voor beginners was. Er waren wel wat beginnersprojectjes te vinden, maar alles stond verspreid over het internet en de meest simpele dingen (die ik als beginner uiteraard nog niet wist) stonden niet uitgelegd. 
Na heel wat zoeken, heel veel proberen,  nog veel meer weggooien en geïrriteerd gezucht ben ik inmiddels op het punt dat ik met veel plezier achter de naaimachine ga zitten en een hoop zelf maak. 
In het begin was het vooral perfectionisme wat me opbrak. Ik wilde te veel, te snel en te mooi. Dat mislukte dus enorm. Neem dus één advies van me aan: probeer eerst eens wat simpele dingen met niet al te dure stoffen. 
Ik schrok in het begin ook enorm van alle lijnen en alle tekentjes op de patroonbladen: niet doen. Dat is werkelijk nergens voor nodig. In één van mijn posts zal ik het lezen van een patroon eens met je doornemen. 

Als je vragen hebt: stel ze gerust!Geen opmerkingen:

Een reactie posten